Zeilvakantie op de Middellandse Zee

Als jij een echte waterrat bent en niet bang bent van een beetje avontuur, is een zeilvakantie op de Middellandse Zee iets voor jou! Wil je zo’n reis plannen maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Laat je dan bijstaan door Mascott Sailing uit Berchem! Wij zijn een ervaren reisbureau dat jou bijstaat in het maken van de volledige reisplanning. Je kunt bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak en geniet steeds van uitstekende service. Bovendien is ons kantoor makkelijk bereikbaar. Kom jij binnenkort langs om een zeilvakantie op de Middellandse Zee te bespreken?

Persoonlijke zeilervaringen

Diversiteit aan bestemmingen

Volledige ondersteuning

Een zeilvakantie op de Middellandse Zee is een onvergetelijke ervaring

Een zeilvakantie op de Middellandse Zee is een onvergetelijke ervaring. Huur een zeilboot en ontdek de mooiste kunststreken van bijvoorbeeld:

De Middellandse Zee is door onder andere de vele prachtige baaien een ideaal gebied voor een onbezorgde zeilvakantie. Je kiest zelf hoe je jouw reis wilt beleven. Als je ervaring hebt als zeiler kun je er natuurlijk alleen op uit trekken. Heb je toch graag nog wat begeleiding? Dan is onze Flottielje-formule misschien wel iets voor jou. Waar je ook voor kiest, je bent bij ons verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Een zeilvakantie op de Middellandse Zee

Huur een zeilboot en ontdek de mooiste zeilgebieden

Kroatïe

Istrië – Dalmatië – Dubrovnik 

Italïe

De omgeving van Salerno

Turkije

Lycische en Carische kust

Griekenland

Saronische-Argolische golf
Cycladen

Contacteer onze enthousiaste medewerkers

Droom jij van een spannende zeilvakantie op de Middellandse Zee? Neem dan snel contact op met de enthousiaste medewerkers van ons reisagentschap voor zeilers. Wij helpen je graag verder bij het huren van de perfecte boot en werken met jou de planning uit van jouw zeilreis op de Middellandse Zee.