Zeilvakantie op de Middellandse Zee

Als jij een echte waterrat bent en niet bang bent van een beetje avontuur, is een zeilvakantie op de Middellandse Zee iets voor jou! Wil je zo’n reis plannen maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Laat je dan bijstaan door Mascott Sailing! Wij zijn een ervaren reisbureau dat jou bijstaat in het maken van de volledige reisplanning. Je kunt bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak en geniet steeds van uitstekende service. Bovendien is ons kantoor makkelijk bereikbaar. Kom jij binnenkort langs om een zeilvakantie op de Middellandse Zee te bespreken?

Volledige reisplanning

7 op 7 bereikbaar

Standaard GFG-garantie

Zeilvakantie op de Middellandse Zee: een onvergetelijke ervaring

Een zeilvakantie op de Middellandse Zee is een onvergetelijke ervaring. Huur een zeilboot en ontdek de mooiste kunststreken van bijvoorbeeld Kroatië, Turkije of Italië. De Middellandse Zee is door onder andere de vele prachtige baaien een ideaal gebied voor een onbezorgde zeilvakantie. Je kiest zelf hoe je jouw reis wilt beleven. Als je ervaring hebt als zeiler kun je er natuurlijk alleen op uit trekken. Heb je toch graag nog wat begeleiding? Dan is onze Flottielje-formule misschien wel iets voor jou. Waar je ook voor kiest, je bent bij ons verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Een zeilvakantie op de Middellandse Zee

Huur een zeilboot en ontdek de mooiste zeilgebieden

Kroatïe

Istrië – Dalmatië – Dubrovnik 

Italïe

De omgeving van Salerno

Turkije

Lycische en Carische kust

Griekenland

Saronische-Argolische golf
Cycladen

Informeer naar welke boot het best is voor jou

Overweeg je een zeilvakantie naar Kroatië, maar ben je niet zeker welk zeiljacht of welke zeilboot je het best kunt huren? Neem dan gerust contact op met de specialisten van ons reisbureau Mascott Sailing uit Berchem, in de provincie Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van zeiljachten en zeilboten, zodat je verzekerd bent van een onvergetelijke zeilvakantie in Kroatië. Je bereikt ons door te bellen naar +32 471 917 477, door een e-mail te sturen naar info@mascottsailing.be of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en blijven ook tijdens jouw reis 7/7 bereikbaar. Ben je klaar om het anker te hijsen?