Archipelreizen

 

 

Onze Archipelreizen vormen een categorie op zich. Hier komt het zeilen even niet op de eerste plaats, wel de bestemming. Exotische ver-weg bestemmingen die sowieso al tot de verbeelding spreken maar die wij nog een extra dimensie geven door er te gaan zeilen.

Het gevoel een ontdekkingsreiziger te zijn op reis wordt ons tegenwoordig niet meer zo vaak gegund. Daar willen wij graag iets aan doen. Op deze georganiseerde reizen staat steeds de bestemming centraal en is het zeilen de manier om op de beste plaatsen te komen. Daar waar grotere boten (cruises) en landtoeristen niet geraken, daar vind je ons! Dankzij onze keuze om met zeiljachten te reizen kunnen we een combinatie bieden van landexcursies en maritieme activiteiten die je nergens anders aantreft.

Waarom zou je deze formule kiezen?

  • Voel je een echte ontdekkingsreiziger
  • Kom op plaatsen waar anderen niet geraken
  • Geniet van heerlijke dagen op zee afgewisseld met prachtige landexcursies
  • Best of both worlds (land en zee)
  • Avontuurlijk
  • Ontspannend
  • sportief

 

Thaïland

Koh Chang archipel

Vlak voor de Cambodjaanse kust ligt deze prachtige onbezoedelde archipel. Een beschermd natuurpark, een magnifiek duikreservaat en natuurlijk de alom gekende gastvrijheid van de Thaise bevolking maken het een absolute top zeilbestemming.

Madagaskar

Nosy Be Archipel

Ontdek de aparte wereld van Madagascar. We combineren de natuurparken in het noorden met de maritieme pracht van de Nosy Be archipel in deze unieke rondreis.

Singapore – Tioman

Tioman archipel

Ga mee op zoek naar Tioman’s mooiste pareltjes. Prachtige duik -en snorkelplekken, onbereikbare witte stranden, trektochten door de dichtbeboste jungle op zoek naar de vele watervallen. Elke dag een nieuwe ankerplek in dit tropisch vakantieparadijs!

Indonesïe

Anambas archipel

Ver weg van het massatoerisme vind je de ultieme onthaasting aan boord van onze Jeanneau 54 in de Anambas archipel. Dit is echt ontdekken! We gaan de interactie aan met de lokale bevolking en komen op plaatsen die je anders (zonder boot dus) nooit zou ontdekken.