Reizen in flottielje in Kroatië

vertrekdata 2024:

1/6 (volzet), 20/7 (volzet), 14/9

route 1 week

Prijzen

Huur zeiljacht (zie lager)

Flottieljetoeslag: 300€ per week 

Zeiljacht: alle zeiljachten met vertrekhaven Zadar of Sukosan kunnen aansluiten bij deze flottieljes. We sturen je graag een voorstel door of start zelf je zoektocht onderaan deze pagina.

Inbegrepen hierin is: Volledig uitgerust zeiljacht, assistentie van een flottieljeleider.

Transfers van de luchthaven zijn niet inbegrepen maar kunnen worden aangevraagd:

ICC en marifoonbewijs verplicht

Ontdek met Mascott Sailing de wonderlijke wereld van flottielje in Kroatië. Een flottielje zeilvakantie in Kroatië is een unieke manier om dit prachtige land te verkennen. Of je nu ervaren bent of nieuw in de zeilwereld, in flottielje reizen in Kroatië biedt je zowel vrijheid als ondersteuning. Een kajuit huren in Kroatië binnen een flottielje betekent dat je zelfstandig kunt varen, terwijl je toch deel uitmaakt van een kleine groep gelijkgestemde zeilers. Ervaar de vrijheid van het zeilen met de geruststellende aanwezigheid van deskundige flottieljeleiding.

Route

Zadar route

Wat kan je verwachten van je zeilvakantie in flottielje in Kroatië?

Bij Mascott Sailing, waar de flottieljeleiding Nederlandstalig is, biedt een flottielje in Kroatië een kleinschalige en gezellige ervaring. Onze flottieljes bestaan uit maximaal 5 deelnemende boten plus leiding, bieden volledige vrijheid zonder verplichtingen en zijn geschikt voor iedereen die een persoonlijke benadering wenst. Tijdens je zeilvakantie in flottielje in Kroatië vertrekken we vanuit Marina Tankercomerc, nabij het historische centrum van Zadar. Je zeilt langs adembenemende eilanden zoals Dugi Otok, Molat, Iz, en meer, terwijl je geniet van authentieke havendorpjes en prachtige baaien. Hoogtepunten van deze reis zijn onder meer:

  • Zwemmen in de duikboot-tunnels van Tito
  • Het eiland Iz met de pittoreske dorpjes Veli Iz en Mali Iz
  • Het prachtige strand van Sakarun
  • Snorkelen op het wrak van de San Michele
  • Proeven van het lokale gerecht “Peka” in één van de vele heerlijke restaurants onderweg

Waarom onze flottielje?

Met veel aandacht voor de culinaire authenticiteit van de streek en kennis van de restaurants krijgt onze flottielje een echt Belgisch – Bourgondisch kantje. We geloven ook in absolute vrijheid. Niets moet, maar er kan heel veel. Wil je graag onze suggesties volgen dan regelen we met veel plezier alle ligplaatsen en restaurantreservaties voor je. Kies je er liever voor om af en toe enkel met de eigen groep op stap te gaan, dan laten we je helemaal met rust. Er worden geen dinghywedstrijden, cocktailcompetities of sing-along-avonden georganiseerd, al sluiten we natuurlijk ook niets uit. De flottieljeleiding is Belgisch/Nederlandstalig en kent het gebied zeer goed. Weersomstandigheden dwingen ons soms om af te wijken van onze vooropgestelde route, maar dat wil niet zeggen dat het dan minder interessant wordt. Een nieuw pittoresk haventje of prachtige baai ontdekken kan altijd en maakt de tocht alleen maar boeiender. Kinderen zijn uiteraard uitermate welkom in onze flottieljes, maar gezien de keuze om buiten de traditionele vakantieperiodes te gaan zal je toch voornamelijk volwassenen treffen in onze groepen.

Een kajuit huren in Kroatië

Beschik je zelf niet over een vaarbewijs, maar wil je wel graag meevaren met onze flottielje? Dan kan je ook een kajuit huren aan boord van een zeiljacht in Kroatië met Belgische schipper. We voorzien een extra zeiljacht met eigen schipper voor kajuithuur. Dit is dus niet aan boord van het leidingjacht! Je vaart mee op eigen tempo, met je eigen schipper en bent niet gebonden aan vroegere aankomsttijden of latere vertrektijden. Aan boord wordt er een boordkas gemaakt met alle opvarenden voor de dagelijkse kosten zoals proviandering en haven- of mooringkosten. Zo kan je toch genieten van de ervaring van reizen in flottielje, zonder dat je zelf moet kunnen varen.

Kajuithuur op zeiljacht met schipper: 450€ pp/per week (2 personen per kajuit)

Start jouw zeilavontuur vandaag nog

Ben je klaar voor een onvergetelijke zeilvakantie? Neem dan nu het roer in handen en vraag de mogelijkheden aan voor je flottielje in Kroatië met Mascott Sailing door contact met ons op te nemen. Of je nu een gezin bent of een groep vrienden, een kajuit huren of meereizen in flottielje in Kroatië biedt je de perfecte balans tussen avontuur en ontspanning. Boek je reis en ontdek de veelzijdigheid van onze zeilvakanties in Kroatië. Laat ons helpen bij het plannen van je droomzeilvakantie in het hart van de Adriatische Zee.