In flottielje zeilen

In flottielje zeilen is een fantastische manier om de vrijheid van het zeilen te ervaren, terwijl je toch van enige ondersteuning op de achtergrond geniet. Bij Mascott Sailing uit Berchem begrijpen we dat zelfstandig zeilen opwindend is, maar soms een beetje intimiderend kan zijn. Daarom is een flottielje de ideale oplossing. Het biedt de perfecte balans tussen onafhankelijkheid en steun. Of je nu een ervaren zeiler bent die de details van je zeiltocht in flottielje graag deelt met anderen, of iemand die nog wat ondersteuning nodig heeft, een flottieljezeiltocht biedt voor elk wat wils. Elke ochtend bespreek je met de flottieljeleiding de route, bekijk je het weerbericht en krijg je tips over de beste plekken om te ankeren, zwemmen en snorkelen. Zodra de trossen los zijn, begint je zelfstandige avontuur, wetende dat de flottieljeleiding altijd slechts een marifoonoproep of telefoontje verwijderd is.

Kroatië – Zadar archipel

1 week

2024: vertrek vanuit Zadar

op  1/6 (volzet), 20/7 (nog 2 plaatsen), 14/9

Thaïland – Koh Chang

1 week

2024: vertrek vanuit Koh Chang

data op aanvraag

Turkije – Marmaris

 

1 week

2024: vertrek vanuit Marmaris

19/10/24

In flottielje zeilen is ideaal voor de aspirant avonturier

Flottieljezeilen is perfect voor zeilers die al wat ervaring hebben maar die nog niet helemaal klaar zijn om alleen een nieuw gebied te verkennen. Heb je een internationaal geldig vaarbewijs (ICC) en een VHF-licentie, of ben je bezig met het behalen van jouw RYA Dayskipper certificaat? Dan is een flottieljezeiltocht precies wat je nodig hebt. Het biedt je de extra ondersteuning en vertrouwen om te navigeren in nieuwe wateren met hun eigen specifieke uitdagingen en verrassingen. Bovendien, als je wil genieten van een zeilvakantie op de Middellandse Zee, is flottieljezeilen een uitstekende keuze. Je kan je zelfs aansluiten bij het leidingjacht voor nog meer begeleiding en gezelligheid.

 

 

De voordelen van flottieljezeilen

Een flottieljezeiltocht biedt tal van voordelen. Je geniet van professionele begeleiding en de gezelligheid van een groep. Het is ideaal voor gezinnen, aangezien er speelkameraden voor de kinderen zijn en je je geen zorgen hoeft te maken over ligplaatsen. Je behoudt je zelfstandigheid tijdens het zeilen, terwijl je profiteert van de uitgebreide lokale kennis van de begeleiding. Wil je de ervaring van reizen in flottielje naar Kroatië of een andere zonnige bestemming niet missen? Dan is dit jouw kans! Deze formule helpt je over de laatste twijfels heen, zodat je jouw droomreis kunt realiseren.

Zet koers naar je droomvakantie

Wat kan je verwachten als je kiest voor flottieljezeilen met Mascott Sailing? Je krijgt een volledig uitgerust zeiljacht, begeleiding en assistentie van een ervaren crew op het leidingjacht en dagelijkse besprekingen van je tocht. Bijstand is altijd beschikbaar voor vragen of problemen. Wat betreft de kosten, betaal je voor de huur van je zeiljacht plus een bijkomende flottieljetoeslag per boot. Denk eraan, het huren van een boot voor je zeilvakantie is een essentiële stap in het plannen van je avontuur. Wacht niet langer en maak vandaag nog je droom waar!