Meezeilen – Pure verwennerij

“Boat & Breakfast”. Huur een kajuit aan boord van één van deze zeiljachten en geniet van een nieuwe manier om te ontdekken en te genieten.

Hier moet je zijn als meevaren op een privé zeiljacht altijd al één van je dromen is geweest maar het er (nog) niet van gekomen is om zelf eerst te leren zeilen. Waar wil je dit dan liever proberen dan in het helderblauwe water van de Middellandse Zee onder een stralende zomerzon? Stap aan boord van één van deze prachtige zeiljachten, geniet van de warme ontvangst en de kundige leiding van een professionele bemanning en ontdek zelf waarom wij dit nu zo leuk vinden.

Waarom zou je deze formule kiezen?

  • Dit is niet zomaar een crew waarmee je aan boord stapt! Het zijn eigenaars en bewoners die hun zeiljacht met de beste zorgen omringen en je ontvangen in hun “huis”. Vergelijk het met een B&B op het land, de familiale, joviale sfeer zorgt voor een ontspannen vakantie met nieuwe vrienden.
  • Deze schippers varen al jaren in “hun” gebied en kennen natuurlijk al de beste ankerbaaien en havenstadjes in de buurt. Ze brengen je naar plaatsen waar je anders nooit zou komen.
  • Onze zeilvakanties in Griekenland, Kroatië en Italië zijn allemaal in handen van eigenaars die we goed kennen en vertrouwen en die enkel de hoogste kwaliteit bieden.

Moody 54 – Sardinië

Engelse kwaliteitsjacht met schipper in Sardinië

Moody 54, smt3 wc icon 4, bed icon  2

Gib’Sea 472

Ontdek de noordoostkust van Sardinië met Rink en Aline

Gib’Sea 472, smt3 wc icon 4, bed icon  2