Zeiljacht huren voor jouw reis naar Turkije

Wil je een zeiljacht of zeilboot huren omdat je op zeilvakantie wilt naar Turkije? Dat kan bij Mascott Sailing, een klein maar professioneel reisbureau. Droom jij ervan om de Turkse kust af te zeilen? Lees dan snel verder en kom meer te weten over onze verhuur van zeiljachten voor jouw reis naar Turkije. Op een goede prijs-kwaliteitverhouding kun je bij ons altijd rekenen!.

Persoonlijke zeilervaringen

Diversiteit aan bestemmingen

Volledige ondersteuning

Een zeiljacht of zeilboot huren voor jouw zeilvakantie naar Turkije

Turkije is de ideale vakantiebestemming vanwege de warme temperaturen, de mooie stranden en de exotische keuken. Ga op zeilvakantie naar Turkije en geniet optimaal van alles wat het land je te bieden heeft. Als je bij ons aanklopt om een zeilboot of zeiljacht te huren, raden wij je zeker aan om de Lycische en Carische kust in Turkije af te varen. Deze gebieden behoren zonder twijfel tot de mooiste zeilgebieden van Europa. Vraag dus snel meer informatie over onze verhuur van zeiljachten voor jouw reis naar Turkije. Ben je avontuurlijk en neem je liever het roer zelf in handen of neem je gezellig deel aan onze Guletcruise? Die keuze is aan jou.

Uitstekende dienstverlening

Wij staan in voor de verhuur van zeiljachten en zeilboten voor jouw zeilvakantie naar Turkije. Wanneer je bij ons langskomt voor hulp bij het maken van een volledige reisplanning, geniet je van een persoonlijke aanpak. Wij luisteren naar jouw verhaal en houden natuurlijk rekening met je wensen omtrent het huren van een zeiljacht of zeilboot in Turkije. We houden nauw contact met onze partners, zodat we jou een kwalitatief hoogstaande vakantie kunnen garanderen. Bij ons kun je met een gerust hart een zeilboot of zeiljacht huren voor jouw zeilvakantie naar Turkije. Natuurlijk kun je ook bij ons aankloppen als je de golfslag van de Middellandse Zee wilt ontdekken, bijvoorbeeld door te gaan zeilen in Italië.

Aanbiedingen

Lycische en Carische kust

Turkije

De bakermat van onze Westerse beschaving. Voel de geschiedenis en ontdek één van de mooiste vaargebieden van de wereld

Informeer naar welke boot het best is voor jou

Overweeg je een zeilvakantie naar Kroatië, maar ben je niet zeker welk zeiljacht of welke zeilboot je het best kunt huren? Neem dan gerust contact op met de specialisten van ons reisbureau Mascott Sailing uit Berchem, in de provincie Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van zeiljachten en zeilboten, zodat je verzekerd bent van een onvergetelijke zeilvakantie in Kroatië. Je bereikt ons door te bellen naar +32 471 917 477, door een e-mail te sturen naar info@mascottsailing.be of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en blijven ook tijdens jouw reis 7/7 bereikbaar. Ben je klaar om het anker te hijsen?