Zeilboot huren voor een vakantie naar Griekenland

Voor zowel beginners als gevorderden is het zalig om een zeilboot of zeiljacht te huren en de prachtige kusten van Griekenland te ontdekken tijdens een ontspannen zeilvakantie. Reisbureau Mascott Sailing staat in voor de verhuur van zeiljachten waarmee je probleemloos rondvaart in Griekenland. Waar je ook voor kiest, je geniet bij ons steeds van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Persoonlijke zeilervaringen

Diversiteit aan bestemmingen

Volledige ondersteuning

Een zeilboot of zeiljacht huren en Griekenland ontdekken

Tijdens een zeilvakantie in Griekenland valt er veel te ontdekken. Het is dus een goed idee om een zeilboot of zeiljacht te huren om in Griekenland van baai naar baai te varen. Zeilen in dit land staat garant voor veel zon, helder water en honderden eilanden die het ontdekken waard zijn. Vraag dus gerust meer informatie over onze verhuur van zeiljachten als je het mooie Griekenland wilt bezoeken. Houd je wel van wat avontuur? Neem dan deel aan onze archipelreizen naar bestemmingen waar de zeilcharters nog niet helemaal doorgedrongen zijn, zoals Cuba, Thailand, Indonesië of Madagaskar.

Rondvaren op een bestemming naar keuze

Wil je graag op zeilvakantie naar Griekenland, maar weet je niet goed hoe je deze trip moet voorbereiden en waar je het best een zeiljacht of zeilboot kunt huren? Het ervaren team van ons reisbureau helpt je graag bij jouw volledige reisplanning. Je kunt bij ons terecht voor de verhuur van zeiljachten waarmee je rondvaart op jouw favoriete bestemming, zoals Italië, Griekenland of Turkije. Twijfel niet en kom eens langs, want wat is er nu leuker dan een zeilboot of zeiljacht huren en in Griekenland op volle zee naar de horizon varen? Wij werken nauw samen met onze eigen partners voor de verhuur van zeiljachten, zodat wij jou een onvergetelijke zeilvakantie naar Griekenland kunnen aanbieden.

Aanbiedingen

Saronische golf-Argolische golf-Cycladen

Griekenland

De bakermat van onze Westerse beschaving. Voel de geschiedenis en ontdek één van de mooiste vaargebieden van de wereld

Informeer naar welke boot het best is voor jou

Overweeg je een zeilvakantie naar Kroatië, maar ben je niet zeker welk zeiljacht of welke zeilboot je het best kunt huren? Neem dan gerust contact op met de specialisten van ons reisbureau Mascott Sailing uit Berchem, in de provincie Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van zeiljachten en zeilboten, zodat je verzekerd bent van een onvergetelijke zeilvakantie in Kroatië. Je bereikt ons door te bellen naar +32 471 917 477, door een e-mail te sturen naar info@mascottsailing.be of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en blijven ook tijdens jouw reis 7/7 bereikbaar. Ben je klaar om het anker te hijsen?