Verhuur van zeilboten in Kroatië

Bij Mascott Sailing uit Berchem staat de verhuur van zeilboten in Kroatië centraal in ons aanbod. Stel je je eens voor: je huurt een zeilboot en verkent daarmee de adembenemende kustlijn van Kroatië. Onze vloot, variërend van intieme zeiljachten tot grotere zeilboten, biedt voor elk wat wils. Een zeiljacht huren in Kroatië is de ideale manier om op eigen tempo de verborgen parels van de Dalmatische kust te ontdekken. Van historische stadjes tot afgelegen baaien, door een zeilboot tee huren in Kroatië ervaar je de ultieme vrijheid op zee.

Persoonlijke zeilervaringen

Diversiteit aan bestemmingen

Volledige ondersteuning

Doe beroep op onze verhuur van zeilboten in Kroatië en ga zelf de zee op

Wat is er zo zalig aan zeilen in Kroatië? Het antwoord is eenvoudig: de vrijheid, de natuur, en de serene schoonheid van de Adriatische Zee. Door een zeilboot te huren in Kroatië voor eigen gebruik bepaal je zelf je koers en tempo. Onze zeilboten zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en veilige tocht. Je ervaart niet alleen de schoonheid van de kustlijn, maar ook de gastvrijheid van de Kroatische cultuur. Bovendien kan je, als onderdeel van je zeilvakantie op de Middellandse Zee, genieten van kristalhelder water, idyllische eilanden en culinaire hoogstandjes. Ontdek door een zeiljacht te huren in Kroatië de vrijheid die zeilen biedt, en maak je vakantie onvergetelijk. Uiteraard kan je ook een zeilboot huren bij onze Gulet-cruises met de nodige bemanning aan boord, zodat je zelf kan genieten van het avontuur, zonder dat je nood hebt aan de nodige certificaten en ervaring.

Een zeilvakantie op de Middellandse Zee

Huur een zeilboot en ontdek de mooiste zeilgebieden

Kroatïe

Istrië – Dalmatië – Dubrovnik 

Italïe

De omgeving van Salerno

Turkije

Lycische en Carische kust

Griekenland

Saronische-Argolische golf
Cycladen

Laat je droomzeilvakantie hier beginnen

Ben je klaar om de schoonheid van Kroatië vanaf het water te ontdekken? Neem dan nu het roer in handen en vraag naar de mogelijkheden voor het huren van een zeilboot in Kroatië door contact met ons op te nemen. Met Mascott Sailing kan je niet alleen genieten van een zeilvakantie in Kroatië, maar ook andere bestemmingen verkennen. Zo kan je ook een zeilboot huren in Griekenland. Vergeet niet om al onze boten voor zeilvakanties te bekijken, zodat je de perfecte zeilervaring kunt vinden die bij je wensen past. Of je nu een beginnende zeiler bent of een doorgewinterde zeevaarder, onze zeilboten in Kroatië bieden jou de perfecte kans om de prachtige Adriatische Zee op je eigen manier te beleven.