Mascott wereldwijd

Kies op meer dan 45 bestemmingen jouw ideale zeiljacht of catamaran en start hier je zeilreis.

Een boot huren voor een zeilvakantie

Wil je een boot huren voor een onvergetelijke zeilvakantie naar een prachtige bestemming, zoals Kroatië of Italië? Het maakt niet uit of je zelf het roer in handen wilt nemen of aan boord wilt stappen op een zeilboot of zeiljacht met ervaren kapitein. Mascott Sailing uit Berchem, in de provincie Antwerpen, maakt alles mogelijk! Wij hanteren voor elke klant een persoonlijke aanpak en helpen jou met de volledige reisplanning. Wil jij graag een boot huren en op zeilvakantie vertrekken? Lees dan snel verder!

Nieuws

Winterbreak 2024

Winterbreak 2024

DÉ BESTE WINTERESCAPE Op 9/1/2024 vertrekken we naar Thailand voor een 12-daagse reis naar Bangkok...

Ying Ying travel Event

Ying Ying travel Event

Ying Ying Travel Event Op 6 en 7 januari kan je ons naar goede gewoonte weer vinden op het Ying...

Mascott en Vaarschool.be slaan de handen in elkaar

Wil jij ongelofelijk graag eens een avontuurlijke zeiltocht maken, maar heb je niet de nodige kennis en certificaten om dit waar te maken? Of heb je de theorie net helemaal onder de knie, maar laat jouw zeilervaring te wensen over? De samenwerking tussen Vaarschool en Mascott Sailing zal hier voor eens en voor altijd een einde aan maken.

Mascott Selectie

Onze keuze top zeilreis-aanbiedingen. Bareboat, meezeilen, flottieljes en Guletcruises in de Middellandse Zee.

Bareboat

Vrijheid en zelfstandigheid. Ga zelf op ontdekking en volg je gevoel. Wij helpen je graag het juiste jacht te vinden

Flottieljes

Flottieljes met gelijkgestemde zeilers en een professionele begeleiding. Zelfstandigheid met een vangnet en extra sfeer

Meezeilen

Stap mee aan boord van een bemand jacht of huur je eigen jacht met schipper en ontdek de magie van het zeilen

Gulet Cruises

Laat je zeilen op een Gulet.
Je crew doet al het werk terwijl jij plaatsen ontdekt waar anderen niet komen

Mascott’s Archipelreizen

THAILAND

BANGKOK CITY LIFE EN DE KOH CHANG ARCHIPEL PER CATAMARAN

12 DAAGSE RONDREIS

Een boot huren voor een zeilvakantie

Wil je een boot huren voor een onvergetelijke zeilvakantie naar een prachtige bestemming, zoals Kroatië of Italië? Het maakt niet uit of je zelf het roer in handen wilt nemen, of aan boord wilt stappen op een zeilboot of zeiljacht met ervaren kapitein; Mascott Sailing uit Berchem maakt alles mogelijk! Wij hanteren voor elke klant een persoonlijke aanpak en helpen jou met de volledige reisplanning. Wil jij graag een boot huren en op zeilvakantie vertrekken? Lees dan snel verder!

Waarom Mascott?

Om je te helpen bij het realiseren van jouw perfecte zeilreis, zoeken wij steeds de beste partners, de mooiste jachten en de hartelijkste ontvangsten. Jouw perfecte zeilvakantie op het water is steeds ons doel en deze begint al bij het huren van een boot.

klein en zorgvuldig

Onze kleinschaligheid is onze sterkte. Eén vaste contactpersoon staat jou bij van begin tot eind: vanaf de boeking en het huren van een boot tot aan het einde van de zeilvakantie. Hierdoor kun je rekenen op een correcte en snelle behandeling van al jouw vragen. Wij helpen je bij de voorbereiding en planning van alle aspecten van jouw reis naar bijvoorbeeld Kroatië.

onze partners zijn onze vrienden

Mascott Sailing hanteert vanzelfsprekend strenge voorwaarden in de selectie van haar “selectie” partners. We kennen ze allen persoonlijk en onderhouden het contact onder meer door regelmatige bezoeken. Enkel op die manier kunnen wij jou telkens opnieuw verzekeren van een kwalitatief hoogstaande vakantie in bijvoorbeeld Turkije.

persoonlijke service, 7op7

Mascott Sailing is en blijft een kleine reisorganisatie, waardoor we extra veel tijd voor jou kunnen vrijmaken. Wij beantwoorden jouw vragen over het huren van een boot en blijven bereikbaar tijdens jouw zeilvakantie in onder andere Italië, 7 dagen op 7 dagen.

passie en eigen ervaring

Dit is onze passie en wat wij zelf het liefste doen. We weten dan ook wat van een zeilreis echt een geslaagde zeilvakantie maakt, zoals het huren van een goede boot. Bij Mascott Sailing ben je gerust dat je goed terechtkomt omdat wij puur vanuit onze eigen ervaring en verlangens spreken.

uw garantie

“Ook jouw gemoedsrust verdient vakantie”. Bij Mascott Sailing boek je veilig met GFG-garantie.

duurzaam reizen

Duurzaam toerisme is niet alleen een trend, maar intussen ook een noodzaak. Wij geloven dan ook volop in een toerisme dat bijdraagt aan de welvaart van de lokale bevolking en steeds tracht om evenveel terug te geven als ze ontvangt. Ook deze aspecten, zowel ecologisch als economisch, zul je terugvinden bij al onze partners. Zeil jij binnenkort mee met een ervaren kapitein? Kom snel eens langs!

Mascott’s Archipelreizen

SINGAPORE EN DE NATUURWONDEREN VAN TIOMAN

Bestemming

Bekijk hier welk gebied het best bij u, uw gezelschap en uw wensen past

Wat is nodig

Nog vragen over vaarbewijzen en brevetten, visa en paspoorten? alle info vind je in onze FAQ

Blog

Lees hier onze nieuwste blog bijdrage en ontdek de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Onze laatste nieuwsbrief kan je hier downloaden.
Mis de volgende edities niet!

Onze FAQ biedt een antwoord op al je vragen. Of bel +32 471 917 477. We helpen je meteen verder.

Overtuigd?

Wij zijn er alvast van overtuigd dat we je kunnen helpen met het plannen van je perfecte vaarvakantie. Avontuurlijk of ontspannend, zelfstandig of met schipper, een unieke combinatie boot – vakantiehuis … wij helpen je vinden waar je naar op zoek bent.

Geen idee hoe te starten of vind jeniet meteen wat je zoekt?

5 + 4 =