Zeiljacht huren voor een zeilvakantie naar Italië

edereen die een zeiljacht of zeilboot wilt huren voor een zeilvakantie naar Italië, kan terecht bij Mascott Sailing. Wij zijn een enthousiast en professioneel reisbureau dat ook instaat voor de verhuur van zeiljachten; ideaal dus als je een zeilboot wilt huren en Italië wilt gaan verkennen. Wij hanteren bij iedere klant een persoonlijke aanpak en houden rekening met al jouw wensen. Je geniet steeds van uitstekende service, aangezien wij 7/7 voor jou klaarstaan.

Persoonlijke zeilervaringen

Diversiteit aan bestemmingen

Volledige ondersteuning

Een zeiljacht of zeilboot huren om mee naar Italië te varen

Wil jij ons inschakelen voor de volledige organisatie en planning van jouw zeilvakantie naar Italië? Dat is een goed idee! Italië is namelijk een prachtige bestemming voor jouw zeilvakantie en door een zeiljacht te huren kun je de verschillende havensteden in alle rust ontdekken. Daarnaast zijn de wateren van de Middellandse Zee ideaal om te snorkelen en al het prachtige onderwaterleven te ontdekken. Twijfel dus niet om voor je zeilvakantie in Italië een ruime zeilboot te huren. Gooi regelmatig het anker uit en geniet van de azuurblauwe Italiaanse wateren. Onze verhuur van zeiljachten gaat uit van onze eigen passie en ervaring; ook Italië heeft geen geheimen meer voor ons. Wij spreken puur uit eigen ervaring, maar raden een zeilvakantie naar Italië zeker aan!

Verschillende leuke bestemmingen

Je kunt natuurlijk voor meer bij ons terecht dan alleen de verhuur van zeiljachten voor een ontspannen, maar toch sportieve zeilvakantie naar Italië. Je kunt namelijk niet alleen aan zeiljacht of zeilboot huren om mee naar Italië te varen, maar ook om de kusten van Kroatië en Griekenland mee te ontdekken! Heb je zelf geen zeilervaring, maar wil je toch graag eens meezeilen? Ook dat kan bij ons!

Informeer naar welke boot het best is voor jou

Overweeg je een zeilvakantie naar Kroatië, maar ben je niet zeker welk zeiljacht of welke zeilboot je het best kunt huren? Neem dan gerust contact op met de specialisten van ons reisbureau Mascott Sailing uit Berchem, in de provincie Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van zeiljachten en zeilboten, zodat je verzekerd bent van een onvergetelijke zeilvakantie in Kroatië. Je bereikt ons door te bellen naar +32 471 917 477, door een e-mail te sturen naar info@mascottsailing.be of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en blijven ook tijdens jouw reis 7/7 bereikbaar. Ben je klaar om het anker te hijsen?