Meezeilen in Kroatië

Met Mascott Sailing kan je meezeilen op één van onze boten in Kroatië. Het is een fantastische manier om te genieten van een zeilavontuur zonder zelf te hoeven zeilen. Je gaat aan boord van een prachtige zeilboot en laat de ervaren bemanning het werk doen. Meezeilen is perfect voor diegenen die de zeilwereld willen ervaren zonder zelf de touwtjes in handen te hebben. Je kan achterover leunen, ontspannen en genieten van de adembenemende uitzichten die de Kroatische kustlijn te bieden heeft. Tijdens het meezeilen in Kroatië ontdek je idyllische baaien, historische steden en kristalhelder water, terwijl alles voor je wordt geregeld.

Persoonlijke zeilervaringen

Diversiteit aan bestemmingen

Volledige ondersteuning

Wat houdt meezeilen in Kroatië in?

Meezeilen op een boot in Kroatië betekent in de watten gelegd worden. Je hebt geen zeilervaring of vergunningen nodig, wat deze formule ideaal maakt voor beginners of diegenen die gewoon willen ontspannen. De bemanning zorgt voor de navigatie en veiligheid, terwijl je geniet van de zon, de zee en de gezelligheid. Meezeilen met onze Boat & Breakfast is een unieke ervaring waarbij je volledig verzorgd wordt, van heerlijke maaltijden tot begeleide excursies aan land. De eigenaars en bewoners van een boot ontvangen je in hun “huis”. Vergelijk het met een B&B op het land. De familiale, joviale sfeer zorgt voor een ontspannen vakantie met nieuwe vrienden. Deze schippers varen al jaren in “hun” gebied en kennen natuurlijk al de beste ankerbaaien en havenstadjes in de buurt. Ze brengen je naar plaatsen waar je anders nooit zou komen. Al onze zeilvakanties zijn in handen van eigenaars die we goed kennen en vertrouwen en die enkel de hoogste kwaliteit bieden. Als je meezeilt meet één van onze vertrouwde zeiler, ontdek je vast alle verborgen pareltjes van een land. Ideaal voor als je houdt van kleinere groepsreizen. Je leert hier meteen nieuwe mensen kennen waarmee je op avontuur gaat.

Een zeilvakantie op de Middellandse Zee

Huur een zeilboot en ontdek de mooiste zeilgebieden

Kroatïe

Istrië – Dalmatië – Dubrovnik 

Italïe

De omgeving van Salerno

Turkije

Lycische en Carische kust

Griekenland

Saronische-Argolische golf
Cycladen

Begin nu met het plannen van je zeilvakantie

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het plannen van je droomvakantie. Vraag de mogelijkheden voor het meezeilen in Kroatië en maak je klaar voor een onvergetelijke reis. Naast Kroatië bieden we onder andere ook zeilvakanties in Griekenland aan. Laat Mascott Sailing je helpen bij het kiezen van de perfecte zeilvakantie. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke reis, culturele verrijking of pure ontspanning, onze zeilvakanties zijn ontworpen om aan al je wensen te voldoen.