CYCLADEN

vertrekdata 2023:

21/10

route 1 week

Prijzen

Huur zeiljacht (zie lager)

Flottieljetoeslag: 300€ per week 

Zeiljacht: alle zeiljachten met vertrekhaven Lavrion main port kunnen aansluiten bij deze flottieljes. We sturen je graag een voorstel door of start zelf je zoektocht onderaan deze pagina.

Inbegrepen hierin is: Volledig uitgerust zeiljacht, assistentie van een flottieljeleider.

Transfers van de luchthaven zijn niet inbegrepen maar kunnen worden aangevraagd:

ICC en marifoonbewijs verplicht

Beschik je zelf niet over een vaarbewijs maar wil je wel graag meevaren met onze flottielje dan kan je ook een kajuit huren aan boord van een zeiljacht met Belgische schipper.

We voorzien een extra zeiljacht met eigen schipper voor kajuithuur. Dit is dus niet aan boord van het leidingjacht! Je vaart mee op eigen tempo, met je eigen schipper en bent niet gebonden aan vroegere aankomsttijden of latere vertrektijden. Aan boord wordt er een boordkas gemaakt met alle opvarenden voor de dagelijkse kosten zoals proviandering en haven- of mooringkosten.

Kajuithuur op zeiljacht met schipper: 450€ pp/per week (2 personen per kajuit)

Route

Cycladen 1 week

Deze flottieljes worden uitgevoerd door Mascott Sailing, de flottieljeleiding is Nederlandstalig.

Een Mascottflottielje:

  • is kleinschalig (max 5 deelnemende boten + leiding) en gezellig
  • kent geen verplichtingen
  • biedt volledige vrijheid
  • geeft je de mate van begeleiding die jij wenst

  We vertrekken vanuit Lavrion Main Port in het stadje Lavrion. 

  De noordelijke eilanden van de Cycladen vormen ons vaargebied. Kea, Sifnos, Kythnos, Serifos en Milos zijn maar enkele van de parels die binnen ons bereik liggen. 

  Waarom Mascott flottielje?

  Omdat je kiest voor deze unieke flottieljeformule. Wij geloven in absolute vrijheid. Niets moet maar er kan heel veel. Wil je graag onze suggesties volgen dan regelen we met veel plezier alle ligplaatsen en restaurant reservaties voor jou. Kies je er liever voor om af en toe enkel met de eigen groep op stap te gaan (of net niet op stap te gaan) dan laten we je helemaal met rust. Er worden geen dinghywedstrijden, cocktailcompetities of sing-along avonden georganiseerd, al sluiten we natuurlijk ook niets uit. 

  De flottieljeleiding is Belgisch/Nederlandstalig en kent het gebied zeer goed. Weersomstandigheden dwingen ons soms om af te wijken van onze vooropgestelde route maar dat wil niet zeggen dat het dan minder interessant wordt. Een nieuw pittoresk haventje of prachtige baai ontdekken kan altijd en maakt de tocht alleen maar boeiender.

  Kinderen zijn uiteraard uitermate welkom in onze flottieljes maar gezien de keuze om buiten de traditionele vakantieperiodes te gaan zal je toch voornamelijk volwassenen treffen in onze groepen.

  *Deze routes zijn steeds onder voorbehoud en kunnen door de organisatie worden aangepast indien de omstandigheden hierom vragen